Livsplan 2018-19 (NY!)

Livsplan 2018-19 (NY!)

En liten oversikt over hva det er jeg egentlig har planlagt å gjøre i 2018/19

Oppdatering 7. juni 2018

På grunn av en uforutsett hendelse i påsken, er nå planen jeg hadde i utgangspunktet (se nedenfor) totaltforandret. Slik det ser ut nå skal jeg nemlig

Flytte til Spania i august!!!

tenor

Wop wop. Frem til jeg flytter skal jeg henge rundt i Nord-Norge, være med famile og venner og ikke minst jobbe en del:

Tentativ plan

Juni ----------------
  -15: Tromsø
15-17: Harstad
17-22: Stavanger
22-  : Oslo og Risør

Juli ----------------
  -04: Oslo og Risør
04-14: Vesterålen
14-26: Harstad
26-  : Oslo

August --------------
  -05: Oslo
05-10: Stavanger
10-  : Barcelona ol.

Plan fra før

Akkurat nå holder jeg på med mastergraden min i klimafysikk. Heldigvis er jeg ferdig snart, altså i mai/juni, det gleder jeg meg utrolig mye til for å si det sånn. Det er ikke fordi det er kjedelig, men heller fordi jeg føler jeg sitter litt fast. Fysikk og matte kommer alltid til å være en utrolig viktig del av livet mitt som jeg definitivt blir å få bruk for.

Så!.. Deretter blir det flytting til Oslo (OMG Oslo), som godt flyttevandt vet jeg at det kommer til å bli litt stress men sånn er det bare. Det jeg egentlig vil er å filme alt sammen og lage en kul vlog, på norsk selvfølgelig. Men vi får se om virkeligheten blir å stemme overens med drømmene.

I juni/juli er planen å reise på ferie med broren min, være sammen med familie og bestevenner jeg ikke har sett på en stund og bare ta en pause fra Tromsø rett og slett. Jeg må også være litt i Oslo for å bli vandt med byen ol. før jeg begynner å studere igjen. STUDERE IGJEN! Var det ikke derfor du ville bort fra Tromsø da? Jo, på en måte, men jeg skal studere noe nytt og helt forskjellig. OK? Jepp, og uansett er planen å kun studere det i et år, maks 3 semestre!, og deretter forsvinne ut i verden.

Så ja. Planen er å studere litt et år, jeg har søkt på Kinesisk studier på UiO og regner med å komme inn...

I løpet av året i Oslo håper jeg å kunne skjerpe vlog/video evnene mine slik at jeg kanskje kan være i stand til å lage noe kult. Hvem vet?

Arthur

Initially published and updated